Bijenkasten in de achtertuin

Over Imkerspullen.nl

Waarom Imkerspullen.nl? Toen we, Jacob en Ellen Fonteijne, in 2019 ons huis kochten in Dinxperlo zat er voor in het huis een winkeltje en we wilden dit graag in stand houden om het straatbeeld van de winkelstraat leuk en levendig te houden. Omdat bijenhouden is een hele mooie hobby is en er weinig imkershops in de achterhoek zijn besloten we een imker winkel Bij68 te openen. Maar alleen een fysieke winkel is natuurlijk niet meer van deze tijd dus vandaar ook deze webwinkel imkerspullen.nl.

We willen zoveel mogelijk mensen helpen om ook bijen te kunnen houden door goede spullen voor een scherpe prijs aan te bieden. Daarnaast is Jacob op zaterdag in de winkel om eventuele vragen te beantwoorden, want we merken dat door de coronatijd beginnende imkers nog best wel wat vragen hebben. Omdat we achter de winkel wonen kunt u ons altijd bellen ook buiten de openingstijden om iets te komen halen, dat vinden we geen probleem.

Naast een zo uitgebreid mogelijk assortiment imkerspullen verkopen we tegenwoordig ook producten van het Franse merk merk Propolia. Daarnaast voeren we ook de zero-waste producten van Lamazuna. We zullen deze zo spoedig mogelijk toevoegen op de website.

Jacob heeft zelf ongeveer 40 Buckfast en Carnica volken en bestuift daarmee bij verschillende fruitkwekers. De honing en propolis die wordt geoogst uit onze bijen verkopen we natuurlijk ook.

Duurzaam imkeren ?

Het woord duurzaam klinkt wellicht cliché, maar elke dag proberen we het milieu zoveel mogelijk voorop te zetten, bijvoorbeeld door gebruik van duurzame materialen, de winkel draait op groene stroom en de bestelbus is 100% elektrisch.

We delen graag ons plezier in imkeren en horen graag hoe we zaken beter kunnen doen - met imkerspullen.nl of in het imkeren zelf

Contact met Imkerspullen.nl

  • Langskomen in de winkel in Dinxperlo is het eenvoudigste
  • Het contactformulier op de website is een andere mogelijkheid
  • Telefonisch 0639845629

Business Details

  • BTW nummer : NL001693627B10
  • KvK : 75538156
  • IBAN Rekening: NL56 knab 0500 5058 02